x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doi poliţişti corupţi arestaţi după o urmărire ca’n filme

Doi poliţişti corupţi arestaţi după o urmărire ca’n filme

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Noi 2008   •   00:00

Doi poliţişti de la Secţia 13 din Capitală au fost reţinuţi, în noaptea de joi spre vineri, de către ofiţeri ai serviciului anticorupţie.  Cei doi agenţi aflaţi în maşina Poliţiei au fost prinşi după o urmărire pe străzile Capitalei în care au încercat să lovească maşinile ofiţerilor care i-au blocat, informează Mediafax.



Vasile Cioilă şi Petrişor Lazăr au fost prinşi în flagrant, joi, în jurul orei 21.00, în apropierea magazinului Titan din sectorul 3 al Capitalei, în timp ce primeau 2.000 de lei de la un bucureştean. Poliţişti au cerut banii pentru a interveni la ofiţerul de cercetare penală şi la procurorul Parchetului Judecătoriei Sectorului 2 pentru dispune o soluţie favorabilă în dosarul în care bucureşteanul, care i-a denunţat, era cercetat pentru port ilegal de armă albă. În momentul în care ofiţerii anticorupţie şi-au făcut apariţia şi le-au blocat accesul, cei doi agenţi aflaţi în maşina Poliţiei au încercat să lovească autoturismele ofiţerilor, reuşind să îşi facă loc şi să fugă din zona respectivă.

Ofiţerii anticorupţie au plecat în urmărirea lor, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu şi pe mai multe străzi lăturalnice, reuşind în cele din urmă să blocheze maşina în care se aflau cei doi agenţi. Agentul aflat la volan a rămas în autoturism, însă celălalt a ieşit din maşină şi a luat-o la fugă, fiind prins şi imobilizat la scurt timp. Agenţii de la Secţia 13 Poliţie au fost prezentaţi, în noaptea de joi spre vineri, Parchetului Tribunalul Bucureşti, care a emis pe numele lor ordonanţe de reţinere pentru trafic de influenţă. În cursul zilei de vineri, cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: romania