x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în Biserica Ortodoxă Română! A murit ucenicul lui Arsenie Boca, preotul Petru Vamvulescu

Doliu în Biserica Ortodoxă Română! A murit ucenicul lui Arsenie Boca, preotul Petru Vamvulescu

de Redacția Jurnalul    |    14 Apr 2024   •   07:40
Doliu în Biserica Ortodoxă Română! A murit ucenicul lui Arsenie Boca, preotul Petru Vamvulescu
Sursa foto: Facebook Părintele Iustinian Deac

Ucenicul lui Arsenie Boca, părintele Petru Vamvulescu s-a stins din viață. Preotul a murit la vârsta de 79 de ani.

A murit preotul Petru Vamvulescu, cel care a fost ucenic al părintelui Arsenie Boca timp de două decenii. Duhovnicul ar fi decedat  vineri seară, chiar după o slujbă de maslu, scrie stiripesurse.ro.

Ucenicul lui Arsenie Boca a murit la vârsta de 79 de ani

Părintele Petru Vamvulescu ar fi murit după slujba de masul. În vârstă de 79 de ani, cel care a fost ucenic al părintelui Arsenie Boca timp de 20 de ani, s-a stins din viață în casa unui preot care îi era ucenic.

I s-ar fi făcut rău, iar apoi a intrat în stop cardio respirator, și cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„Și-a sfârșit alergarea.....de acuma va fi cu Domnul în bucurie veșnică. Parintele Petru Vamvulescu, un om a Lui Dumnezeu, un om ales de Domnul. Ultima dată cand l-am întâlnit ne-a vorbit mult... Ne-a mângâiat mult inimile, ne-a spus că se pregătește... Nu m-am gândit niciodată că asa repede va fi aceasta plecare, dar se pare că Dumnezeu a avut nevoie de încă un slujitor în Liturghia cereasca. Multe as putea scrie despre parintele..... În urma cu 14 ani l-am cunoscut...iar prima întâlnire cu sfinția sa nu o voi uita câte zile voi avea.....un Apostol a plecat la Domnul ca în dimineața Învierii să fie acolo.... Ne vom revedea în veșnicie parinte Petru!”, a scris Ciprian-Mircea Tărşan pe pagina de Facebook.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×