x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în Poliția Română! A fost „Polițistul anului”, dar a murit răpus de un infarct. Avea doar 39 de ani

Doliu în Poliția Română! A fost „Polițistul anului”, dar a murit răpus de un infarct. Avea doar 39 de ani

21 Iun 2019   •   13:03
Doliu în Poliția Română! A fost „Polițistul anului”, dar a murit răpus de un infarct. Avea doar 39 de ani

Laurențiu Buduleci, unul dintre cei mai apreciați polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, s-a stins din viață în urma unui infarct. Acesta avea doar 39 de ani, transmite oradesibiu.ro.

Polițistul sibian a murit, joi dimineață, la doar 39 de ani. Deocamdată nu se știe cauza morții, însă, cel mai probabil, bărbatul a făcut stop cardio respirator.
Potrivit surselor Ora de Sibiu, Laurențiu s-a dus, joi dimineață, la Spitalul Județean Sibiu fiindcă se simțea rău. A dat semne că își revine, însă după aproximativ 30 de minute a făcut infarct. Vineri dimineața se va face autopsia pentru a vedea cu exactitate cauzele morții.

Sibianul a fost extrem de apreciat pentru profesionalismul de care a dat dovadă zi de zi. De aceea, el a primit titlul de „Polițistul anului” de două ori, în 2013 și 2015.

În prezent, Laurențiu lucra în Sibiu, fiind șef de birou în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

×