x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu in politica romaneasca. A MURIT Ştefan Traian Mocuţa, primul senator din Câmpina

Doliu in politica romaneasca. A MURIT Ştefan Traian Mocuţa, primul senator din Câmpina

29 Oct 2015   •   07:42
Doliu in politica romaneasca. A MURIT Ştefan Traian Mocuţa, primul senator din Câmpina
Sursa foto: nelsonpeng/Getty Images/iStockphoto

Ştefan Traian Mocuţa, primul senator din Câmpina, a murit la vârsta de 83 de ani. Organizaţia PNL Câmpina transmite condoleanţe familiei. El a fost parlamentar în legislatura 1992-1996 pe listele partidului PDSR, informeaza observatorulph.ro.

Comunicatul PNL Câmpina:
Organizaţia PNL Câmpina transmite profundul regret şi sincere condoleanţe familiei, odată cu trecerea în eternitate a domnului Ştefan Traian Mocuţa.

Suntem cu gândul şi sufletul alături de toţi cei care au avut privilegiul de a-l cunoaşte pe domnul Ştefan Traian Mocuţa, un om care ne-a fost prieten, coleg, profesor şi care a făcut onoare comunităţii prin activitatea profesională şi politică de înaltă ţinută morală şi intelectuală.

Trecerea în nefiinţă a domnului Ştefan Traian Mocuţa reprezintă o pierdere imensă pentru Organizaţia PNL Câmpina şi nu numai. Ne despărţim cu greu de cel ce a fost o personalitate emblematică a Institutului de Cercetări şi Proiectări Tehnologice Câmpina, cetăţean de onoare al municipiului Câmpina, reper în istoria politică a oraşului prin funcţia de senator ocupată în perioada 1994-1996, membru fondator al Partidului Democrat Câmpina şi membru de onoare în cadrul Comitetului Local Executiv al PNL.

Mulţumiri şi recunoştinţă regretatului domn Ştefan Traian Mocuţa! Dumnezeu să îl odihnească în pace!  

×
Subiecte în articol: Ştefan Traian Mocuţa deces