x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj - Seful gardienilor este "strangator"

Dolj - Seful gardienilor este "strangator"

23 Noi 2004   •   00:00

Seful Corpului Gardienilor Publici Dolj (CGP), Petre Cotan (foto), este acuzat ca pregateste transferarea bunurilor de valoare ale institutiei catre propria firma de paza si protectie, Cyclop.

CRISTIAN VASILCOIU

Click pentru a mari imaginea
PLANURI DECONSPIRATE. Asta cu doar cateva saptamani inainte de desfiintarea CGP Dolj si inglobarea lui in noua Politie Comunitara. "Domnul Cotan achizitioneaza in prostie echipament: 700 de combinezoane si 800 de sacouri luate, acum cateva saptamani, in conditiile in care institutia se desfiinteaza", sustin, sub protectia anonimatului, mai multi subalterni ai lui Cotan. "A mai cumparat si trei Fiaturi, de la aceeasi firma de la care, anterior, cumparase doua limuzine Alfa Romeo si alte masini", mai spun gardienii. Pe de alta parte, gardienii doljeni mai sustin ca Petre Cotan ar intentiona sa transfere toate bunurile institutiei catre firma sa de paza si protectie, Cyclop, si de aceea este interesat sa cumpere echipament si autoturisme. "Vrea sa concedieze gardienii care fac parte din gasca sa, pentru a-i reangaja, apoi, din somaj, si a obtine facilitati, la firma sa de paza si protectie."

APARARE. Petre Cotan se arata indignat de aceste acuze. "Asa se intampla cand ajunge oricine sa-si dea cu parerea despre management. Nu am cumparat altceva decat necesarul institutiei. Nu am nici un angajat la firma mea de paza si nici nu am de gand sa angajez acolo gardieni publici. Fac doar tot posibilul pentru binele institutiei si inglobarea acesteia in Politia Comunitara", se apara Cotan.

×
Subiecte în articol: observator