x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosar foileton - Justitia tine cu dintii de clanul Camataru

Dosar foileton - Justitia tine cu dintii de clanul Camataru

04 Sep 2004   •   00:00

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri noaptea, in jurul orei 3:00, sa-i aresteze totusi pe ultimii sase inculpati din dosarul Camataru.

MIRUNA PASA

Hotararea magistratilor a fost data dupa ce, in aceeasi zi, se stabilise ca mandatele pentru incarcerarea lor erau nule. Teoretic liberi, inculpatii au fost plimbati o zi intreaga sub escorta cand la Directia Cercetari Penale, cand la Curtea de Apel, unde intr-un final au fost emise pe numele lor mandate de arestare valabile. Mama fratilor Camataru a scapat si de data aceasta. Mimi Camatareasa va fi cercetata in stare de libertate. Ea s-a internat duminica trecuta, a fost operata la Spitalul Universitar de Urgenta si ar putea fi externata saptamana viitoare. Constantin Marin, zis Nicu Tamango sau Regele Cimitirelor, un alt inculpat cazut la pat imediat dupa incarcerare, nu pare sa aiba acelasi noroc. Dupa ce a fost operat de hernie, Tamango a fost transferat ieri la spitalul Penitenciarului Jilava.

Tot ieri, primul grup de 19 arestati in dosar, printre care si fratii Sile si Nutu Camataru, au atacat hotararea de prelungire a mandatelor de arestare. Discutiile au fost amanate pana joia viitoare. "Imi vine sa-mi iau ziele, eu nu mai suport, judecati-ma singur, dar faceti-o", s-a plans Nutu. Fratele Sile a avut ieri o mare suparare cu presa: "Au zis ca am dat fete la senatori, da’ nu-i adevarat".

Sile Camataru se referea la senatorul Vasile Duta, prezentat joi de mass-media ca unul dintre clientii prostituatelor folosite de clan. In acest moment, in dosar sunt 25 de inculpati, arestati pentru crima organizata, proxenetism, santaj, talharie, lipsire de libertate, trafic de persoane, favorizarea infractorului.

×
Subiecte în articol: observator