x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul Motorok a fost finalizat

Dosarul Motorok a fost finalizat

de Daniel Mihalascu    |    02 Aug 2007   •   00:00

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme au finalizat investigaţiile in cadrul dosarului Motorok, in care, in urma unui accident la un festival de motociclism, o fetiţă de 12 ani a murit.

Procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului instanţei supreme au finalizat investigaţiile in cadrul dosarului Motorok, in care mai multe persoane au fost audiate după ce in urma unui accident la un festival de motociclism o fetiţă de 12 ani a murit. Oamenii legii au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale şi trimiterea in judecată a motociclistului care a provocat accidentul, Paul Bulai, a reprezentanţilor asociaţiei care a organizat Festivalul Motorok, Anton Banciog şi Vasile Ivaşcu, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Iniţial, in dosar a fost cercetat şi primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, dar acesta a fost scos din dosar. Anton Banciog şi Vasile Ivaşcu, in calitate de organizatori ai competiţiei, nu au respectat dispoziţiile legale ce reglementează asemenea manifestări sportive, aspect care a creat condiţiile producerii accidentului. Dosarul a fost inaintat pentru soluţionare la Judecătoria Galaţi.

In timpul Festivalului Motorok, Paul Bulai, care conducea o motocicletă, s-a dezechilibrat şi a intrat cu vehiculul intr-un pom. In urma impactului, mai multe componente ale motocicletei s-au desprins şi au lovit-o mortal pe micuţa Claudia Stoica.

×
Subiecte în articol: observator