x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două curse aeriene Frankfurt - Bucureşti şi retur, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Două curse aeriene Frankfurt - Bucureşti şi retur, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

de Mediafax    |    31 Aug 2012   •   09:01
Două curse aeriene Frankfurt - Bucureşti şi retur, anulate din cauza grevei de la Lufthansa

Doua curse aeriene Frankfurt - Bucuresti si retur, programate pentru vineri la Aeroportul Otopeni, au fost anulate din cauza grevei de la compania germana Lufthansa au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentantii aeroportului.

Prima cursa anulata, numarul 1418, urma sa aterizeze pe Otopeni, venind de la Frankfurt, la 13.25, iar cea de-a doua, numarul 1419, avea programata ora 14.20 pentru decolarea spre Germania.

Personalul navigant de pe aeronavele comerciale ale principalei companii aeriene germane Lufthansa a intrat in greva vineri la Frankfurt incepand cu ora 5.00 (6.00 ora Romaniei), iar aceasta va dura pana la ora 13.00 (14.00 ora Romaniei), a anuntat, joi seara, sindicatul german Ufo, citat de AFP.

Sindicatul german al personalului navigant de pe aeronavele comerciale, Ufo, a afirmat marti ca va cere intreruperea temporara a activitatii la Lufthansa in Germania "anuntata in ultimul moment" si "foarte curand". "Pregatim o greva cu durata nedeterminata, pe termen mediu", a adaugat Nicoley Baublies, presedintele sindicatului.

×