x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două din cele patru persoane rănite la Caransebeş rămân internate câteva săptămâni

Două din cele patru persoane rănite la Caransebeş rămân internate câteva săptămâni

08 Aug 2010   •   00:00

Două din cele patru persoane rănite, duminică, de un bărbat care a intrat cu maşina pe pista aeroportului din Caransebeş, în timpul unui concurs de motociclism, vor rămâne internate în spital câteva săptămâni, având leziuni severe, celelalte fiind rănite uşor, a declarat medicul Gheorghe Borcean.

Şeful Clinicii de chirurgie de la Spitalul din Caransebeş, Gheorghe Borcean, a declarat că unul din cei doi răniţi grav, care a suferit un traumatism facial, cu fracturi de oase nazale, va fi transferat într-o clinică din Timişoara, la solicitarea familiei acestuia, care locuieşte în municipiul respectiv.

Celălalt rănit grav, care a suferit un traumatism abdominal, va rămâne internat în Spitalul din Caransebeş, la Clinica de chirurgire, a mai spus medicul Borcean. Potrivit acestuia, investigaţiile nu indică faptul că ar fi suferit leziuni ale organelor interne.

Borcean a precizat că cele doă persoane rănite uşor au părăsit deja spitalul, în urma investigaţiilor stabilindu-se că nu este necesară internarea lor, în Clinica din Caransebeş rămânând un singur pacient din cei patru aduşi în urma accidentului.

×
Subiecte în articol: observator