x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Șocant! Două persoane, soț și soție, arestate pentru că au violat două fetițe de 12 și 13 ani

Șocant! Două persoane, soț și soție, arestate pentru că au violat două fetițe de 12 și 13 ani

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2023   •   09:15
Șocant! Două persoane, soț și soție, arestate pentru că au violat două fetițe de 12 și 13 ani

Două persoane, soț și soție, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost arestate preventiv, după ce, în 2022, ar fi violat în repetate rânduri două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani, care se aflau în grija lor.

Două persoane, soț și soție, au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind cercetate pentru săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor.

„În fapt, în perioada februarie 2022 - decembrie 2022, în timp ce acestia locuiau cu cei doi copii minori ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale”, arată Poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

bacau

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viol arestare