x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 13

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 13

12 Apr 2010   •   00:00

Circulaţia rutieră pe DN 13, între Rupea şi Braşov, este blocată, luni după-amiază, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal, iar o autoutilitară de marfă al cărei şofer nu a păstrat distanţa regulamentară a intrat în spatele uneia dintre maşinile de mare tonaj, doi dintre şoferi fiind încarceraţi.

Potrivit lui Claudiu Tămârjan, şeful Poliţiei Rutiere Braşov, accidentul s-a petrecut, azi, în jurul orei 16.40, la kilometrul 46 al drumului naţional 13, la ora transmiterii acestei ştiri un echipaj de descarcerare fiind la faţa locului pentru a-i scoate pe doi dintre şoferii maşinilor implicate în accident, rămaşi încarceraţi.

Tămârjan a spus că, din primele date, a reieşit că accidentul s-a petrecut din cauză că şoferul unui TIR care circula dinspre Mureş spre Rupea a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt TIR care circula regulamentar.

În urma impactului, o dubiţă care transporta marfă, aflată în spatele TIR-ului care circula regulamentar, al cărei şofer nu a păstrat distanţa regulamentară, a intrat în spatele autovehiculului de tonaj greu, a spus şeful Poliţiei Rutiere Braşov.

Doi dintre şoferii maşinilor implicate în accident au rămas încarceraţi, însă, din primele date, a reieşit că ar fi în afara oricărui pericol.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 13 este complet blocat, urmând ca după primele cercetări la faţa locului circulaţia să fie reluată pe un singur fir.

În prezent, traficul rutier a fost deviat pe DJ 104.

×
Subiecte în articol: observator