A dat betoanele pe condimente, Bucurestiul pe Sibiu si functia de director general pe cea de bucatar sef in propriul restaurant. La prima vedere, Alexandru Balog a facut un pas inapoi in cariera, atunci cand a decis sa renunte la viata de corporatist din Capitala pentru a pune pe picioare o mica afacere la 300 de kilometri distanta. Antreprenoriatul este insa visul secret al multor manageri din Romania, iar downgrade-ul ramane, de multe ori, doar un termen de conventie.
La 39 de ani Alexandru Balog si-a incheiat cariera de corporatist. La aceeasi varsta, altii abia se pregatesc de prima numire intr-o pozitie manageriala. Cu doi ani in urma, era directorul general al diviziei de betoane din cadrul companiei multinationale de constructii Strabag si se afla in plina ascensiune profesionala. Astazi este proprietarul a doua afaceri de mici dimensiuni, departe de Bucuresti si de agitatia vietii de birou dintr-o companie care anual facea afaceri de peste 200 de milioane de euro.
Citește pe Antena3.ro