x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Draga Olteanu Matei: "Ajunge cu suferinţa şi cu umilinţa, dacă aş avea patru mâini aş vota cu toate patru!"

Draga Olteanu Matei: "Ajunge cu suferinţa şi cu umilinţa, dacă aş avea patru mâini aş vota cu toate patru!"

29 Iul 2012   •   13:09
Draga Olteanu Matei: "Ajunge cu suferinţa şi cu umilinţa, dacă aş avea patru mâini aş vota cu toate patru!"

"Eu merg si votez "Da". Si daca as avea patru maini as vota cu toate patru. Ajunge cu suferinta si umilinta. Suntem satui ca la cultura nu se face nimic, invatamantul este la pamant, iar sanatatea este practic inexistenta. Nu s-a facut nimic pentru noi, oamenii simpli. De asta merg la vot, ca sa-mi exprim punctul de vedere. Sa scrieti asa cum declar. Voi ma intrebati daca merg sau nu la vot, iar eu spun da, merg, si va spun ca voi pune stampila pe "Da" - demiterea. Nu-mi place tipul, e insemnat! Acest domn este urat sufleteste si ii iese uratenia asta pe chip. Noi, romanii, suntem oameni frumosi si luminosi si nu mai vreau sa ma reprezinte el. Vreau un presedinte frumos si drept, de care sa fiu mandra, sa nu ma rusinez cand pleaca in vizita in alte tari. Un presedinte despre care sa stiu ca isi da viata pentru tara asta, pentru mine, pentru tine, pentru noi toti. Asa ca va spun si voua, dragi romani, mergeti la vot si votati "Da". Asta este declaratia mea si mi-o asum. Voi m-ati intrebat, iar eu am raspuns. Iar la varsta mea, ma scuzati, imi permit sa spun si pe ce voi pune stampila", a declarat actrita Draga Olteanu Matei.

"Eu va doresc sa vi se implineasca cea mai mare dorinta a voastra, iar ca sa-l parafrazez pe Platon, va spun asa: pedeapsa pe care o primesti daca nu te duci la vot este aceea ca poti sa ajungi sa fii condus de unul mai prost decat tine", a mai spus artista.

(cancan.ro)

×