x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dragnea: Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc

Dragnea: Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc

15 Aug 2018   •   11:03
Dragnea: Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, consideră că Ziua Marinei Române reprezintă un prilej pentru a-i cinsti pe cei care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc. 

"Îi onorăm şi îi cinstim astăzi pe marinarii care servesc ţara pe navele aflate sub pavilion românesc, precum şi pe toţi cei care activează în porturile noastre. Prin devotament şi profesionalism fac, zi de zi, cinste României. Îndemânarea şi curajul de care dau dovadă le aduc respectul şi preţuirea noastră", a scris Liviu Dragnea într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat şi profesionalismul de care au dat dovadă marinarii militari români cu ocazia misiunilor internaţionale. 

"Responsabilitatea şi loialitatea demonstrate de cei care şi-au dedicat viaţa acestei profesii în cadrul misiunilor internaţionale şi exerciţiilor desfăşurate împreună cu partenerii noştri din cadrul Alianţei Nord Atlantice, arată că România este un aliat de nădejde care contribuie substanţial la asigurarea securităţii colective", a mai scris Liviu Dragnea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea