x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DRAMĂ în familia unei artiste de muzică populară! "A căzut in patima alcoolului şi e suspectată de crimă"

DRAMĂ în familia unei artiste de muzică populară! "A căzut in patima alcoolului şi e suspectată de crimă"

30 Oct 2015   •   12:14
DRAMĂ în familia unei artiste de muzică populară! "A căzut in patima alcoolului şi e suspectată de crimă"
Sursa foto: Camelia Cosma Stoiţa / Foto: bzi.ro

Camelia Cosma Stoiţa,  o cunoscută artistă de muzică populară din zona Ardealului trece printr-o adevărată dramă şi este în stare de şoc, după ce a aflat că o rudă apropiată a fost găsită fără suflare în casă.

Este vorba de un unchi din Sibiu, iar primele cercetări au stabilit faptul că este vorba despre o crimă, fiind ucis cu un topor, potrivit bzi.ro.

Principalul suspect este chiar soţia victimei, care de mai mulţi ani a căzut în patima alcoolului. A fost internată de mai multe ori in clinici de specialitate, însă nu a reuşit să se trateze. Acum, femeia a fost dusă la psihiatrie, unde se va stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

„“Din nefericire, este un bărbat decedat. Moartea este violentă, victima prezintă mai multe leziuni traumatice, niște plăgi la nivelul capului. Bănuim că a fost lovit cu un obiect ascuțit, gen topor, toporișcă. Sunt mai multe lovituri și cu efect anatogenerator. Soția era tulburată, nu știu dacă tulburarea se datorează faptului că este decedat soțul sau are alte cauze”, a declarat procurorul criminalist Ioan Boțoc, citat de turnulsfatului.ro.

Potrivit vecinilor, femeia de 62 de ani care și-a omorât soțul avea grave probleme cu alcoolul. După ce cei doi soți au crescut împreună două fete, femeia a început să bea din ce în ce mai mult. De acum 5 ani, problemele lor au început să devină evidente și pentru vecini, pentru că scandalurile se terminau deseori în curte sau chiar pe stradă, în prezența polițiștilor. „Doamna a început să bea mai mult. Și băutura duce la asemenea discuții, conflicte între ei. A mai venit și poliția pe la ei pe la poartă. Din cauza băuturii făcea gălăgie foarte multă şi… ce era în curte nu prea se vede. Au mai avut şi acel accident, cu nişte ulei fierbinte aruncat”, spune vecina celor doi, Emilia Smaranda.

Femeia a fost internată la dezalcoolizare, însă, acum două săptămâni, s-a întors acasă. Potrivit vecinilor, soţul se plânsese că nu o poate controla, că femeia nu se ține de tratament și bea în continuare. „Dimineață m-am întâlnit cu dânsa, mergea, se împleticea… avea și medicamente, și de aici avea stări din acestea, de dezechilibru. Și când era pe aici, am zis Bună ziua, doamna Cosma! Ea s-a uitat… și nu a zis nimic. Are și aparat auditiv”, mai spune vecina celor doi.”

×
Subiecte în articol: muzica populara crima crime ucis