x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dramă în judo-ul românesc

Dramă în judo-ul românesc

13 Aug 2008   •   00:00
Dramă în judo-ul românesc

12:40 • Fosta multiplă campioană naţională, balcanică şi vicecampioană europeană de tineret, la categoria 70 de kilograme, Mirela Vasilan, a murit duminică, la Drobeta Turnu Severin

Fosta multiplă campioană naţională, balcanică şi vicecampioană europeană de tineret, la categoria 70 de kilograme, Mirela Vasilan, a murit duminică, la Drobeta Turnu Severin

TRAGEDIE. Sportiva a fost nevoită să se retragă din activitatea competiţională din cauza unei tromboflebite (inflamaţie a peretelui unei vene şi formarea de cheaguri de sînge), de care suferea de doi ani, însă nu a părăsit judo-ul, îndreptîndu-se spre arbitraj.

"Este un şoc pentru toată lumea. Era veselă, ne bucura pe toţi cu prezenţa ei şi uite cum e viaţa. Alina Dumitru şi antrenorul Bercean, care este prieten bun cu tatăl Mirelei, tot antrenor şi el, ne-au rugat să depunem coroane şi în numele lor, pentru că sunt prea departe de ţară. Cum e viaţa! Cu o zi înainte plîngeam de bucurie la performanţa Alinei Dumitru, iar a doua zi, o plîngeam pe Mirela. Cînd a fost găsită, a fost prea tîrziu", a afirmat fosta antrenoare a sportivei de la CSM Drobeta, Lena Sterea.
Mirela Vasilan a fost legitimată la CSM Drobeta şi cîţiva ani la Cluj, la U CSM şi lotul naţional, sub comanda antrenorului Florin Bercean.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: observator