x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții la persoane care vindeau droguri în Capitală, inclusiv în apropierea unei școli

Percheziții la persoane care vindeau droguri în Capitală, inclusiv în apropierea unei școli

de Redacția Jurnalul    |    06 Apr 2023   •   23:15
Percheziții la persoane care vindeau droguri în Capitală, inclusiv în apropierea unei școli

Polițiștii și procurorii au făcut nouă percheziții în București la persoane bănuite că ar fi vândut droguri în Capitală, o parte dintre activități având loc în apropierea unei școli din Sectorul 5.

Potrivit IGPR, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate au făcut nouă percheziții domiciliare în București, fiind descoperiți și ridicați 20.300 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activități de trafic de droguri, 100 de grame de cannabis, cocaină, 8 telefoane mobile cu cartele SIM, 2 cântare electronice și un mărunțitor electric.

Anterior, în urma activităților desfășurate în acest caz, polițiștii au mai indisponibilizat cannabis, comprimate de ecstasy și cocaină.

În perioada aprilie 2022 - martie2023, șapte persoane sunt bănuite că ar fi comercializat, în mod repetat, cocaină, ecstasy și cannabis către consumatori din București. O parte din aceste vâznări ar fi avut loc în apropierea unei unități școlare din sectorul 5.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a 4 bănuiți și măsura controlului judiciar față de alți 3. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de 4 persoane bănuite.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri școală