x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DSP București solicita suplimentarea numărului de locuri în centrele de carantinare

DSP București solicita suplimentarea numărului de locuri în centrele de carantinare

17 Ian 2022   •   12:49
DSP București solicita suplimentarea numărului de locuri în centrele de carantinare

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii București, Mariana Stancu-Țipișcă a anuntat luni ca DSP București a cerut, , suplimentarea numărului de locuri în centrele de carantinare și izolare, iar Ambulanța a informat că timpii pentru recoltarea probelor biologice au crescut de la 24 la 48 de ore.

„Direcția de Sănătate Publică a municipiului București a făcut o prezentare a situației epidemiologice la zi. SABIF a informat că timpii de așteptare pentru recoltarea probelor biologice au crescut de la 24 la 48 de ore, având în vedere creșterea numărului de cazuri. SABIF solicită suplimentarea numărului de echipaje pentru urgentarea recoltării probelor biologice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii București, Mariana Stancu-Țipișcă, după ședința grupului de suport tehnic din Capitală.

Ea a spus că reprezentanții DSP au cerut suplimentarea numărului de locuri în centrele de carantinare

„Direcția de Sănătate Publică a venit în întâmpinare să se suplimenteze un centru de carantinare și de izolare instituționalizat, în ideea că vor fi mai multe cazuri iar persoanele asupra cărora se vor emite decizii de carantinare și uizolare vor trebui să stea într-un astfel de centru instituționalizat”, a adăugat Țipișcă.

Incidența cazurilor de COVID-19 în Capitală este în creștere. Potrivit DSP, în București rata de infectare a ajuns la 5,67 la mia de locuitori.

×
Subiecte în articol: centre de carantina bucuresti