x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Duckadam a fost externat. Fostul mare portar al Stelei a fost operat ieri la antebraţ

Duckadam a fost externat. Fostul mare portar al Stelei a fost operat ieri la antebraţ

08 Sep 2012   •   09:21
Duckadam a fost externat. Fostul mare portar al Stelei a fost operat ieri la antebraţ

Helmuth Duckadam a fost externat, in aceasta dimineata, din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde ieri a fost supus unei interventii chirurgicale la antebrat. Fostul portar al Stelei a spus ca se simte bine dupa operatie si ca se bucura ca poate pleca acasa atat de repede.

"Faptul ca domunl doctor imi da drumul acasa este un lucru pozitiv. Acum trebuie sa continui tratamentul si sa mai fac niste investigatii la Bucuresti", a declarat, astazi, Helmuth Duckadam

Duckadam a chemat, joi, ambulanta pentru a fi transportat la spital dupa ce, in timp ce se afla cu fiica sa in varsta de patru ani pe faleza din Constanta, a vrut sa o ia in spate. El a spus ca s-a fortat un pic si, date fiind problemele anterioare pe care le-a avut la bratul drept, un cheag de sange i-a blocat circulatia la antebrat.

Helmuth Duckadam a fost transportat la Urgenta Spitalului Judetean Constanta, fiind apoi internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculara cu diagnosticul "insuficienta arteriala acuta la antebratul drept".

In cursul noptii de joi spre vineri a primit tratament si a fost monitorizat, iar vineri dimineata a fost supus unei interventii chirurgicale pe artera radiala a bratului, pentru a fi indepartate cheagurile de sange.

"In cazul in care nu s-ar fi intervenit la timp, riscul era de a pierde bratul", au spus medicii constanteni, potrivit Mediafax.

In 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de inlocuire a unui vas de sange la mana dreapta, la Timisoara.

×