x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Costin: Poşta Română are nevoie de management privat

Dumitru Costin: Poşta Română are nevoie de management privat

02 Aug 2011   •   07:40

Compania Nationala Posta Romana are nevoie de management privat pentru a fi profitabila si competenta, a declarat, astazi, presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin.

"Avem nevoie de management privat in Posta Romana. Am sustinut de ani buni aceasta idee. Este singura cale prin care putem aduce competenta si singura cale prin care putem scoate unghiile politicienilor din companiile cu capital de stat. Revendicarea este oficiala si asteptam raspuns de la minister (MCSI n.r.), de la Guvern. Poate au pus compania pe lista celor 16 companii de stat unde se va face management privat", a afirmat Dumitru Costin, potrivit Agerpres.

Totodata, liderul sindical a mentionat ca Romania a platit in urma cu doi ani circa doua milioane de euro pentru un studiu de restructurare si modernizare a CNPR, fara ca acesta sa fie pus in aplicare.

"Exista un program de modernizare a acestei companii. Este un program elaborat de cea mai prestigioasa firma de consultanta din domeniul comunicatiilor la nivel european si mondial. Un studiu finalizat la sfarsitul anului 2008, care trebuia pus in aplicare incepand din 2009. Insa, a fost bagat la sertar. Romania a platit doua milioane de euro pentru un studiu de restructurare si modernizare a Postei Romane care nu se aplica", a mai spus presedintele BNS.

×