x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumnezeu sa-l ierte! - Senatorul Victor Apostolache a fost inmormantat la Ploies

Dumnezeu sa-l ierte! - Senatorul Victor Apostolache a fost inmormantat la Ploies

12 Dec 2004   •   00:00

Senatorul PSD de Prahova Victor Apostolache a fost condus ieri pe ultimul drum de prieteni, colegi de partid si cunostinte.


NINA MARCU

Click pentru a mari imaginea
FUNERALII. Cladirea Directiei Agricole Prahova a fost ieri neincapatoare in fata celor care au venit sa-l conduca pe senatorul Apostolache pe ultimul drum
Pentru ca verdictul dat de anchetatori in cazul mortii sale, survenite vineri seara, a fost sinucidere, trupul neinsufletit nu a fost depus in nici o biserica din Ploiesti, ci la Directia Agricola Prahova. Asta dupa ce filiala prahoveana a PSD a anuntat ca tristul eveniment va avea loc langa Banca Agricola Ploiesti, fapt ce a pus simpatizantii pe drumuri, ca sa ajunga de la o locatie la alta.

CONDUS. Intr-un birou din cadrul Directiei Agricole, doi preoti au oficiat cuvenita slujba. Alaturi de familia indurerata au fost prezenti la inmormantare ministrul Administratiei si Internelor, Marian Saniuta, presedintele TSD, Victor Ponta, primarul Ploiestiului, Emil Calota. De asemenea, in multime se mai aflau Daciana Sarbu, Nicolae Vacaroiu, Antonie Iorgovan, Napoleon Antonescu, alti membri ai PSD Prahova. De la opozitie a putut fi vazut, afectat sincer de disparitia prematura a senatorului Apostolache, senatorul Mircea Ionescu Quintus.

OMAGIU. Singurul impediment a fost ca perioada alocata pentru un ultim omagiu din partea cunostintelor si prietenilor nu a depasit o ora. Asa se face ca, in jurul orei 14:00, el a fost transportat la Cimitirul Mihai Bravu din Estul Ploiestiului, unde a fost inmormantat fara alta slujba, ca toti sinucigasii. Pe mormantul sau au fost depuse cele peste 30 de coroane, aduse de simpatizanti si familie. Asa s-a incheiat viata senatorului Victor Apostolache.

×
Subiecte în articol: observator