x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipa Jurnalului Naţional, premiată la Cupa presei la tir

Echipa Jurnalului Naţional, premiată la Cupa presei la tir

19 Apr 2011   •   20:29

Statul Major al Forţelor Terestre a organizat ieri Cupa presei la tir în Poligonul Domneflti. Competiţia s-a desfăşurat cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, sărbătorită în fiecare an la 23 aprilie 2011, sub patronajul spi­ritual al Sfântului Mare Mucenic Gheorghe – Purtătorul de Biruinţă.

Echipa Jurnalului Naţional s-a aflat în fruntea clasamentului, reporterul special Carmen Dragomir obţinând locul I la proba fetelor cu pistol ca­libru 9 mm, iar fotoreporterul Dan Marinescu, locul II la proba de băieţi cu pistol mitralieră, calibru 7.62.

Deşi a debutat pe vreme urâtă, ziariştii s-au distrat la maximum, dar au ascultat cu seriozitate indicaţiile militarilor. Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte zece cartuşe pentru fiecare probă.

Trustul Intact şi-a adjudecat toate locurile de pe po­dium, locul I la ambele probe de băieţi cu pistol 9 mm şi cu pistol mitralieră fiind obţinut de Augustin Marius de la Antena 3. La fete, proba cu pistol mitralieră a fost câştigată de Sonia Samir, tot de la Antena 3.

Militarii au avut răbdare cu ziariştii şi le-au arătat pas cu pas câteva dintre secretele trasului la ţintă. Capitanul Anghelescu Bogdan alături de plutonierii adjutanţi principali Viorel Marcu, Cristian Câlţea, Fănel Miloş şi caporalul Marcel Preda au avut grijă ca gloanţele ziariştilor să nu zboare şi în alte direcţii. La final, ge­neralul de brigadă Mihai Ciungu i-a felicitat pe cei din presă pentru premiile câştigate.

×