x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Echipamente, produse şi accesorii de ultimă generaţie, la Cleaning Show 2011

Echipamente, produse şi accesorii de ultimă generaţie, la Cleaning Show 2011

04 Mai 2011   •   18:17
Echipamente, produse şi accesorii de ultimă generaţie, la Cleaning Show 2011

Cea de-a doua ediţie a expoziţiei internaţionale de curăţenie profesională, industrială şi domestică din România, Cleaning Show, a debutat azi, la Romaero Băneasa.

Timp de 4 zile, zeci de companii aduc la Romaero Băneasa tot ce este nou în materie de echipamente de curăţenie profesională, industrială şi domestică.

În pavilionul H6, pe o suprafaţă de peste 3000 de metri pătraţi, zeci de companii prezintă tehnologii inovative, echipamente în premieră pe piaţa românească, atât la standurile companiilor cât şi în acţiune, in zona de demonstraţii.

Euroexpo Trade Fairs, organizatorul expoziţiei, îşi propune ca la Cleaning Show specialiştii să aibă posibilitatea de a-şi dezvolta spectrul de cunoştinţe în domeniu. Astfel că vor avea loc seminarii, conferinţe şi demonstraţii susţinute de specialişti din România şi de peste hotare.

Lansări, conferinţe şi seminarii
Joi, 5 mai, orele 15:00, Tenant lansează la Cleaning Show cel mai nou echipament, T16 ecH2O, o tehnologie revoluţionară din punctul de vedere al protejării mediului, recunoscută la nivel mondial şi premiată cu European Business Award.

Ritz Tibor, directorul Institutului de Curăţenie din Ungaria, vine special de la Budapesta pentru a susţine următoarele seminarii:
Miercuri, 04 Mai, ora 14:00 – 16:00 Disciplina tehnologică în curăţenie
Joi, 05 Mai, ora 11:00 – 13:00 Tendinţe eco în industria curăţeniei
Joi, 05 Mai, ora 16:00 – 18:00 Structurarea informaţiilor – cel mai fiabil instrument de marketing în industria de curăţenie
Vineri, 06 Mai, ora 11:00 – 13:00 Cursuri online de curăţenie

Concursurile Go Clean şi Impecabilii
La Cleaning Show, companiile distribuitoare de echipamente îşi vor putea demonstra eficienţa şi puterea „minunilor tehnologice” din dotare, în cadrul concursului Go Clean .

Joi, 5 mai, intre orele 14:00-16:00, firmele inscrise in competitie îşi vor demonstra eficienţa echipamentelor din dotare pe o arie de 100 m2, alcătuită din şase tipuri suprafeţe, adevărate provocări pentru o curăţare eficientă.

Companiile de prestări servicii de pe piaţa de curăţenie din România îşi vor dovedi măiestria la concursul Impecabilii 2011.

Competiţia va avea loc în cea de-a treia zi a expoziţiei, vineri, 6 mai, între orele 14:00-16:00, şi îşi propune să premieze cele mai bune companii de servicii de curăţenie din România. Companiile îşi vor demonstra dibăcia, alături de echipamentele personale, pe o arie de 100 mp, alcătuită din şase tipuri de suprafeţe.

Clasamentul final va fi decis de juriul format din specialişti în domeniu, administratori de office building-uri, dar şi reprezentanţi din sectorul public: Ritz Tibor, director Institutul de Curăţenie din Ungaria, Manole Araiman, director Direcţia Administrativă a Camera Deputaţilor , Rodica Dumitraşcu, şef Serv. Mecano-Energetic Romaero, Costel Vasile, şef Departamentul Logistică Intact Media Group 
Marian Coman, director general Framinor Grup.

Cleaning Show, singura expoziţie B2B din România dedicată industriei de curăţenie profesională, industrială şi domestică, se va desfăşura la Romaero Băneasa, între 4 şi 7 mai.

Cleaning Show este organizată de Euroexpo Trade Fairs, companie de top în domeniul târgurilor şi expoziţiilor (www.euroexpo.ro). 

×