x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Editie Speciala" - DVD nou cu Andries

"Editie Speciala" - DVD nou cu Andries

de Miruna Mihalcea    |    30 Mar 2006   •   00:00
"Editie Speciala" - DVD nou cu Andries

Alexandru Andries a lansat ieri, la Libraria Carturesti, DVD-ul "Editie Speciala". "E un produs cu totul nou", spune artistul, "cu atat mai mult cu cat nu e vorba doar de un DVD, ci de un pachet mai mare, care contine si un CD si care a fost manufacturat 100% in Germania, beneficiind astfel de conditii audio/video si grafice excelente".
DVD-ul "Editie Speciala" s-a nascut din ideea spontana de-a promova concertul live - "Comanda Speciala" - din 5 decembrie anul trecut, desfasurat la TNB, si care face parte din seria de concerte anuale pe care Andries a lansat-o acum 11 ani.

SURPRIZE. "N-am intentionat sa inregistram concertul si sa-l lansam apoi in varianta asta", spune Andries. "Dar au fost apropiati din echipa noastra carora le-a trasnit ideea... Mai mult, DVD-ul aduce si alte surprize, galerii foto din concert si de la repetitii, probele de sunet si multe alte bonusuri! CD-ul care face parte din pachetul "Editie Speciala" contine cele cinci piese din concert interpretate atunci in prima auditie, dar inregistrate acum in conditii de studio: "Vals cu tine", "Incurabil", "Toti barbatii sunt soferi", "Am intrebat un militian" - cu participarea lui Nicu Alifantis, Mircea Baniciu si Virgil Iantu si "Acru/Dulce" - piesa care ar fi trebuit sa-ncheie concertul, dar n-a mai apucat, pentru ca artistul a uitat versurile acasa. Iata-l insa acum!

×
Subiecte în articol: observator ediţie specială