x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elcen asigură locuitorii Capitalei că vor avea căldură în această iarnă

Elcen asigură locuitorii Capitalei că vor avea căldură în această iarnă

12 Sep 2019   •   13:18
Elcen asigură locuitorii Capitalei că vor avea căldură în această iarnă

Producătorul de energie termică Elcen este pregătit să livreze agent termic locuitorilor Capitalei fără nicio sincopă în această iarnă. Totuși există probleme cu starea tehnică a conductelor Radet şi cu plata facturii de către distribuitorul de căldură, astfel încât Elcen riscă să nu mai poată plăti gazele primite de la Romgaz, a declarat administratorul special al Radet, Claudiu Crețu.

Reviziile şi reparaţiile se fac la timp, iar producătorul de energie termică este pregătit în acest sezon să livreze la presiunea pe care reţeaua de energie termică a Bucureştiului o poate susţine.

"Elcen şi Radet, amândouă, au intrat în insolvenţă în octombrie 2016. Statul, autorităţile centrale şi cele locale nu şi-au plătit factura de la unii la alţii, s-au adunat penalităţi şi au intrat în insolvenţă. Aceasta înseamnă că au venit administratorii judiciari, medicii, care să rezolve problema pacientului. Suntem în 2019, pacientul este în continuare pe masa de operaţie, din ce în ce suflă mai greu, dar cu toate acestea, din punct de vedere tehnic, Elcen va asigura în această iarnă, la fel ca şi iarna trecută şi acum două ierni, adică fără niciun sincopă", a spus acesta. 
 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: energie termica elcen