x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Băsescu şi fiica ei, externate azi din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Elena Băsescu şi fiica ei, externate azi din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

04 Sep 2013   •   12:05
Elena Băsescu şi fiica ei, externate azi din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Elena Băsescu şi fetiţa ei vor fi externate miercuri din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat pentru Mediafax surse medicale. Fiica cea mică a preşedintelui a născut duminică, la ora 03.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală, potrivit unui comunicat al unităţii medicale. Primul nepot al preşedintelui a venit pe lume în ziua în care mama a împlinit un an de la căsătorie.

Elena Băsescu a scris pe Facebook, într-o postare de marţi, că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu declara, duminică, la ieşirea din Spitalul Universitar, că este bucuros că a primit "nobilul titlu de bunic", iar nepoţica sa, despre care a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi "deja a supt".

Întrebat cu cine seamănă copilul, Băsescu a răspuns: "Cu mine, sigur. Se vede, că s-a şi grăbit să iasă".

Băsescu a spus că naşterea a fost prematură, copilul fiind aşteptat peste trei săptămâni, dar doctorii au decis că este mai bine ca operaţia să aibă loc la acest moment.

O fotografie în care şeful statului apare ţinându-şi în braţe nepoţica a fost postată, duminică, pe contul de Facebook "Alături de preşedintele nostru", la scurt timp după ce Traian Băsescu şi-a vizitat fiica, la Spitalul Universitar.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

×