x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea îi îndeamnă pe tineri să facă cereri pentru locuinţe ANL

Elena Udrea îi îndeamnă pe tineri să facă cereri pentru locuinţe ANL

07 Feb 2010   •   00:00

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, i-a îndemnat ieri la Suceava pe tinerii de până la 35 de ani să depună cereri pentru locuinţe construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), deoarece va demara un amplu program pentru construcţia de locuinţe. "Faceţi câte cereri aveţi nevoie, pentru că vom găsi finanţarea pentru a construi locuinţe", a spus Elena Udrea.

Ea a afirmat că, în prezent, la nivel naţional sunt 100.000 de cereri pentru locuinţe ANL. "Bugetul ministerului ne permite doar să ne imaginăm că le putem construi", a adăugat ministrul. Udrea a precizat că se încearcă atragerea de bani la buget prin vânzarea locuinţelor ANL către cei care le folosesc în prezent.

"Sperăm că vom vinde locuinţele ANL celor care le folosesc în prezent, prin programul "Prima Casă", şi în acest fel să aducem bani la bugetul ministerului", a spus Elena Udrea. Ea a adăugat că în următoarele săptămâni vor fi lansate două noi programe ale ministerului pentru construcţia de locuinţe.

×
Subiecte în articol: observator