x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, pe urmele împărătesei Sissi a Austriei

Elena Udrea, pe urmele împărătesei Sissi a Austriei

15 Dec 2010   •   12:38
Elena Udrea, pe urmele împărătesei Sissi a Austriei

Ministrul Dezvoltării şi Turismului a fost comparată de către un om de afaceri din Băile Herculane cu împărăteasa Sissi a Austriei.

Oamenii de afaceri care au participat, ieri, la intâlnirea organizată cu ministrul Dezvoltării pentru relansarea turismului balnear nu au contenit cu complimentele la adresa ministrului, scrie Adevărul.

"Sper ca vizita dumneavoastră să fie la fel de benefică, cum a fost şi viziza Împărătesei Sissi, în 1888, când, datorită ei, s-au amenajat aproximativ 45 de km de alei pietonale", a spus Petru Silasi, manager al unui hotel.

"Dacă în continuare vor fi dificultăţi economice şi românii vor avea probleme financiare ca şi în 2010, probabil că nici turismul nu va creşte, pentru că e firesc, oamenii nu au ca priorităţi vacanţele atunci când au salariile mici. Ei încearcă să-şi acopere mai întâi alte nevoi", a spus ministrul Turismului.

Oamenii de afaceri sunt de părere ca Elena Udrea lasă, pe oriunde trece, "o adevarată amprentă binefăcătoare pentru locuitorii acelor zone".

Împărăteasa Sissi a Austriei a fascinat prin frumuseţea sa, dar şi prin personalitate, renunţând la protocolul de la curte. Împărăteasa ţinea diete draconice pentru a-şi menţine silueta şi petrecea foarte mult timp îngrijindu-se.

×