x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea poate merge luni în Parlament

Elena Udrea poate merge luni în Parlament

21 Feb 2015   •   09:17
Elena Udrea poate merge luni în Parlament

UPDATE 11:15 - Magistraţii Curții Supreme au aprobat cererea Elenei Udrea de a ieşi din arest la domiciliu pentru a merge în Parlament. "Luni mă voi prezenta în Camera Deputaţilor să îmi prezint punctul de vedere", a declarat Udrea, la ieşirea de la Instanţa Supremă.

Luni, plenul Camerei Deputaților va dezbate și vota, de la ora 16:00, două cereri de urmărire penală și arestare preventivă pe numele fostului ministru, pentru săvârșirea de noi infracțiuni în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea se află din data de 17 februarie în arest la domiciliu, măsură dispusă în dosarul "Microsoft".
.................................................

Elena Udrea a ajuns la Instanţa Supremă, unde judecătorii iau în discuţie cererea deputatului privind permisiunea de a părăsi domiciliul.

Fostul ministru doreşte să i se încuviinţeze deplasarea la Parlament pentru ziua de luni, pentru a se adresa plenului. "Avocatii au solicitat judecatorului de drepturi si libertati de la ICCj sa imi permita sa merg luni la Parlament", a scris Udrea pe Facebook.

"Este o cerere adresată judecătorului de drepturi și libertăți de la Sectia penala a Inaltei Curti, prin care doamna Udrea solicita sa i se incuviinteze deplasarea la Parlament pentru ziua de luni", a declarat avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea.

Elena Udrea se află din 17 februarie în arest la domiciliu în dosarul “Microsoft”. Plenul Camerei Deputaţilor va dezbate şi vota luni după amiază două cereri de urmărire penală şi arestare preventivă pe numele Elenei Udrea, pentru săvârşirea de noi infracţiuni de luare de mită, în dosarul ‘Gala Bute’.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea