x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea povesteşte despre prima sa zi de şcoală. De ce s-a panicat şi cine este Nuţu Angelica

Elena Udrea povesteşte despre prima sa zi de şcoală. De ce s-a panicat şi cine este Nuţu Angelica

16 Sep 2012   •   21:00
Elena Udrea povesteşte despre prima sa zi de şcoală. De ce s-a panicat şi cine este Nuţu Angelica

Azi incepe scoala, pentru unii este chiar prima zi de scoala. O zi ce nu poate fi uitata, o zi in care fiecare dintre noi a reactionat in mod diferit.

Elena Udrea nu a uitat, nici dupa 32 de ani, prima sa zi de scoala, cand s-a panicat si cand a cunoscut-o pe Nutu Angelica. Despre toate acestea, Elena Udrea povesteste, pe larg, pe blog: "In asteptarea momentului, nu pot sa nu ma gandesc la prima mea zi de scoala si la emotiile care ma incercau atunci. Eram o multime de copii in curtea Scolii Generale numarul 16 din Buzau. Afara radea soarele, eu purtam uniforma cea noua, funde albe. In mana tineam un buchet din care imi cazuse o floare din cauza emotiei.

Nu mi-am auzit numele atunci cand s-au anuntat clasele si m-am panicat, pentru ca deja ceilalti copii formasera randuri pentru fiecare dintre ele, in ordinea alfabetica a acestora. Din fericire, la un moment dat, a venit la mama domnisoara invatatoare. Era cea mai frumoasa dintre toate invatatoarele de acolo, foarte tanara, doar 19 ani si, avea un zambet cald. Dita Aurelia, un om caruia ii port o duioasa amintire si un adanc respect pentru tot restul vietii.

M-a luat cu ea, acolo unde erau stransi copiii din Clasa I G. Am intrat insiruiti in sala si imi amintesc perfect, din momentul acela, lambriurile galbene de pe pereti. M-am asezat in banca a cincea, randul de la geam, alaturi de Nutu Angelica si acolo am ramas opt ani. Nu stiu daca este real ca prima zi de scoala nu se uita, pentru ca multe alte lucruri importante le-am uitat, dar faptul ca aceste amintiri au fost in toti acesti ani si sunt inca si acum atat de vii, ma face sa spun ca, probabil, este adevarat".

×