x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea vrea să devină mamă: Cred că este momentul

Elena Udrea vrea să devină mamă: Cred că este momentul

20 Mai 2012   •   13:28
Elena Udrea vrea să devină mamă: Cred că este momentul

Fostul ministru Elena Udrea incearca de aproximativ doua luni sa-si gaseasca timp pentru viata personala si crede ca "este momentul" pentru conceperea unui copil.

"Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil –n.r.). Nu poti sa te inhami la asta decat in momentul in care esti sigur ca poti sa o faci foarte bine si cand ai foarte mult timp la dispozitie. Cred ca este momentul", a spus Elena Udrea, la Realitatea TV.

Pedelista a declarat ca are un sot intelegator, mai ales ca are un program foarte incarcat.

Mai mult, sotul Elenei Udrea, Dorin Cocos ii cumpara chiar si haine fostului ministru. Intrebata daca ar renunta la ceva pentru politica, Udrea a raspuns: "Doar lucrurile care tin de familie sau lucrurile foarte importante, dar ceea ce-mi doresc este sa continui".

Fostul ministru plange de emotie la filme, dar niciodata din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in activitatea profesionala. "Mai plang de emotie, plang la filme, culmea, din ce in ce mai des. Incep sa ma gandesc ca oamenii cu cat inainteaza in varsta devin mai sensibili, probabil ca asta e, pentru ca ma surprind din ce in ce mai emotionata de tot felul de filme. In rest, din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in viata mea profesionala nu am plans niciodata", a afirmat Udrea.

Ea a marturisit ca nu a avut un model atunci cand a intrat in politica, ca isi dorea sa faca politica si ca niciodata nu i-a parut rau de alegerea facuta.

"Nu prea am acceptat sa ma schimb eu. Mai ales in politica femeilor li se ofera tipare. Trebuie sa intri intr-un tipar: sa fii asa, sa te comporti asa si atunci esti acceptat. Eu am refuzat sa fiu altceva decat ceea ce sunt pentru ca, pe fond, eu m-am gandit ca, pana la urma, oamenii vor judeca dupa ceea ce fac, nu numai dupa culoarea parului sau inaltimea tocurilor", a mai spus vicepresedintele PDL.

×