x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elena Udrea, Zaga-Zaga la vot

Elena Udrea, Zaga-Zaga la vot

09 Dec 2012   •   14:23
Elena Udrea, Zaga-Zaga la vot

 Autoexilarea în Roman pe perioada campaniei electorale şi-a pus amprenta asupra Elenei Udrea, pe vremuri considerată una dintre cele mai elegante femei din politica românească. După ce mai bine de o lună s-a afişat în ţinute sobre, purtând pantofi sau cizme fără toc şi paltoane gri de tip halat din molton, în ziua votului Udrea a optat pentru o ţinută mai sprinţară.
Numai că izolată timp de o lună de lumea modei, Udrea a ales să se inspire dintr-o reclamă de la TV. Haina purtată de Elena Udrea în ziua votului seamănă izbitor cu cea îmbrăcată de Loredana Groza într-o reclamă difuzată obsesiv zilele acestea de posturile de televiziune. Singura diferenţă sunt imprimeurile, Udrea adaptându-şi ţinuta la tradiţia locală. Că doar se află în ţara “trandafirului de la Moldova”.
În timp ce Loredana este însoţită de o trupă de muzicanţi, Udrea are şi ea alaiul său de aghiotanţi. Dacă Lori cântă “Foaie verde şi-o alună/Ia-ţi oferta cea mai bună/Zig-zaga-zaga”, candidata Udrea şi-a adaptat mesajul: “Am votat cu dorinţa ca faptele să fie cele care să construiască în ţară, să fim mai puţin sensibili la vorbe. Am votat ca aici în Roman să avem parte de dezvoltarea oraşului, am votat pentru construcţie, am votat pentru ca ziua de mâine să fie mai bună pentru Roman şi romaşcani. Sunt parte a unei echipe care a construit aici peste trei ani şi vreau să continuăm să construim. Votul meu a fost cu speranţă pentru oraşul din centru Moldovei”, a spus candidata ARD. Adică tot un fel de Zaga-Zaga! (sic)

×