x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Elevii află mâine la ce liceu au intrat. Vezi algoritmul de repartizare

Elevii află mâine la ce liceu au intrat. Vezi algoritmul de repartizare

11 Iul 2011   •   07:12
Elevii află mâine la ce liceu au intrat. Vezi algoritmul de repartizare

Elevii inscrisi in clasa a IX-a vor fi repartizati marti in liceele pentru care au optat, dupa ce datele candidatilor transmise din judete si din Bucuresti sunt verificate de Centrul National de Admitere.

Repartizarea computerizata a absolventilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapa de admitere, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si in functie de optiunile acestora inscrise in fisa de optiuni, va fi facuta pana cel mai tarziu marti, 12 iulie, potrivit metodologiei.

Centrele de admitere judetene si cel al municipiului Bucuresti tiparesc si afiseaza, pana miercuri, 13 iulie, in fiecare unitate de invatamant gimnazial precum si in centrul special de inscriere pentru absolventii proveniti din alte judete lista candidatilor admisi in licee, in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere, cu unitatea la care au fost admisi. De asemenea, va fi afisata situatia locurilor ramase libere la fiecare unitate de invatamant liceal din judete si din Bucuresti.

VEZI CE NOTE AU LUAT ELEVII LA TESTUL DE EVALUARE NATIONALA

Dupa incheierea primei etape a repartizarii computerizate, centrul de admitere judetean si cel al Capitalei transmite fiecarei unitati de invatamant liceal de stat lista tuturor candidatilor admisi, pe filiere, profiluri, specializari, domenii ale pregatirii de baza. Aceste liste vor fi afisate la sediile liceelor pana cel mai tarziu in 15 iulie.

Inscrierea elevilor in liceele in care au fost admisi va avea loc in perioada 15 - 25 iulie. Candidatii care nu isi depun dosarele de inscriere pana in 15 iulie se considera retrasi, iar locurile corespunzatoare sunt declarate neocupate si vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de catre comisia de admitere judeteana sau de cea a municipiului Bucuresti. Acesti candidati vor fi repartizati de comisia de admitere pe locurile ramase libere dupa rezolvarea cazurilor speciale.

In perioada 26 - 28 iulie, comisia de admitere va rezolva situatiile speciale aparute dupa repartizarea computerizata, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidatilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile ramase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere gresita in baza de date computerizata a optiunilor exprimate de elevi.

Elevii care au ramas cu situatia neincheiata la sfarsitul semestrului al doilea isi vor incheia situatia in perioada 25-31 august si vor fi repartizati in clasa a IX-a de comisia de admitere in perioada 1-7 septembrie.

×
Subiecte în articol: repartizare licee