x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Boc: Guvernul va sprijini mediul de afaceri

Emil Boc: Guvernul va sprijini mediul de afaceri

13 Feb 2009   •   00:00

Premierul Emil Boc a declarat astăzi, cu ocazia unei vizite efectuate la Nokia Jucu că Guvernul va sprijini mediul de afaceri, astfel încât să poată fi păstrate locurile de muncă existente.



"Sunt aici deoarece Guvernul are în acest moment ca preocupare majoră păstrarea locurilor de muncă în România, crearea unora noi şi realizarea de investiţii pentru ca aceste locuri de muncă să fie menţinute şi create altele, unde este posibil", a declarat premierul, citat de Agerpres. Boc a spus că la Cluj "lucrurile sunt sub control" amintind de o serie de proiecte de investiţii care vor ajuta inclusiv Nokia. Primul-ministru s-a referit la cei 42 de kilometri de autostradă între Câmpia Turzii şi Gilău, care vor fi gata în acest an şi pentru care are s-au alocat, prin bugetul de stat, 375 de milioane de euro.

Şeful Executiv a amintit şi de centura ocolitoare a Clujului, pentru care s-au alocat 37,5 milioane de euro, de extinderea pistei aeroportului internaţional Cluj-Napoca şi de drumul rapid Gilău-Jucu. "Guvernul îşi menţine angajamentele şi doreşte să ajute orice investitor în România, inclusiv Nokia, pentru ca locurile de muncă să fie păstrate", a mai spus premierul, adăugând că în şedinţa de miercuri a Executivului va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze modul în care Guvernul va fi partenerul mediului de afaceri.

×
Subiecte în articol: romania