x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emil Constantinescu: Preşedintele minte, ştie de învăţătoarea aflată în greva foamei (Video)

Emil Constantinescu: Preşedintele minte, ştie de învăţătoarea aflată în greva foamei (Video)

23 Oct 2010   •   00:00

„Preşedintele minte, ca de obicei, pentru că se uită la televizor. Este preşedintele televizorului, atâta timp cât informaţia a fost prezentată la televizor, preşedintele ştie dar minte cu tupeu, ca şi până acum", a declarat Emil Constantinescu, vineri seară, la Vorbe Grele. Fostul preşedinte al României susţine că Traian Băsescu ştie de situaţia învăţătoarei care se află în greva foamei de două luni.

Preşedintele Băsescu a declarat vineri că nu cunoaşte cazul învăţătoarei din Caracal. Povestea Cristianei Irina Anghel a ajuns, între timp, şi în presa internaţională, ziariştii de la CNN notând că învăţătoarea protestează pentru că oficialii de la Bucureşti "se poartă ca şi cum nu ar exista".

„O ţară care aşteaptă ca preşedintele să afle este o ţară care nu are viitor democratic. Mă nelinişteşte nu că preşedintele nu a aflat ci că societatea civilă se face că nu a aflat. Este unul dintre argumentele care arată că nu mai avem societate civilă", a mai spus Emil Constantinescu.

×
Subiecte în articol: observator