x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emilian Isăilă, pe Twitter: “Dacă Roşca Stănescu va prelua redacţia, se va repeta povestea Nistorescu-Cotidianul!”

Emilian Isăilă, pe Twitter: “Dacă Roşca Stănescu va prelua redacţia, se va repeta povestea Nistorescu-Cotidianul!”

de Anca Nicoleanu    |    01 Apr 2010   •   00:00

Pe contul său de pe twitter, Emilian Isăilă dă informaţii "din casă", anunţând că pe tot parcursul zilei va posta ştiri despre revolta de la Adevărul. Acum trei ore, anunţa aici că Patriciu s-a numit preşedinte director executiv la Adevărul Holding şi că Grigore Cartianu a fost chemat la Dinu Patriciu.

"Dinu Patriciu i-a promis lui Răzvan (n.n Corneţeanu) că-l lasă să posteze un mesaj pe intranet. Toată lumea aşteaptă. Va fi cel mai citit text publicat vreodată pe intranetul companiei. Asta dacă Dinu nu se răzgândeşte", scria Isăilă acum două ore. "Conflictul a pornit din cauza articolului despre cenzura aplicată de Acces Pres ziarului Kamikaze şi menţionarea lui Sorin Roşca Stănescu. Cea mai mare nelinişte la această oră e zvonul tot mai persistent că Roşca Stănescu e în cărţi pentru preluarea redacţiei. Toţi jurnaliştii de la redacţiile locale ale Adevărul Holding cer continuu informaţii despre situaţia de la Bucureşti. Ingrijorare! Marius Petrovai, publisherul de la Cluj, intenţionează să-şi dea demisia. Avem un sumar. Mâine Adevărul apare OK! Dacă Roşca Stănescu va prelua redacţia, se va repeta povestea Nistorescu- Cotidianul. Se pare că prima măsură a lui Imre va fi închiderea localelor. Grigore (n.n. Cartianu) e într-o şedinţă prelungită. Laurenţiu (n.n. Ciocăzanu) vorbeşte la telefon. E foarte îngrijorat! Grigore discută cu Imre. Au trecut patru ore de la începerea lucrului în redacţie şi noua conducere nu a dat nici un semn de viaţă. E mult? E puţin? |n şedinţă, Grigore a anunţat că profitul făcut de cărţile Adevărul în 2009 a fost de 7,7 milioane de euro. Proiecţia de business pentru 2010 este un venit din cărţile Adevărul de 18 milioane de euro. {i asta datorită "hulitului" domn Corneţeanu"... informează Emilian Isăilă, prim redactor şef adjunct la Adevărul, pe Twitter.

×
Subiecte în articol: mass-media