x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Emisiunea "Exces de putere" cu Oana Stancu şi Adrian Ursu debutează sâmbătă, la Antena 3

Emisiunea "Exces de putere" cu Oana Stancu şi Adrian Ursu debutează sâmbătă, la Antena 3

01 Apr 2011   •   12:25

Începând cu 2 aprilie 2011, Oana Stancu va realiza la Antena 3 emisiunea "Exces de putere" în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00. Adrian Ursu va fi invitatul permanent al emisiunii şi împreună vor dezbate subiectul principal al săptămânii.

Producţia se diferenţiază de celelalte emisiuni politice prin două elemente: dezvăluiri importante despre decidenţii din România şi prezenţa unui juriu care la finalul fiecărei ediţii va da un verdict.

"Vom pune reflectorul pe lucrurile definitorii pentru personajele politice, astfel încât atunci când votăm să fim în cunoştinţă de cauză şi, dacă se poate, măcar din când în când să le mai scoatem politicienilor mâinile din buzunarele noastre", a declarat Oana Stancu. 

Adrian Ursu completează: "Va fi o emisune din care veţi afla lucruri nebănuite despre oamenii cu care vă intersectaţi în fiecare zi pe ecranele televizoarelor şi la pupitrele unde se iau decizii. Nu este doar o
promisiune, cum se face la orice început de emisiune, ci ştiu ce există deja pregătit de echipa de la "Exces de putere". Sper ca emisiunea să furnizeze prin dezvăluirile sale jurnalistice conţinut pentru agenda publică, nu doar să reîmpacheteze evenimentele de zi cu zi."

"Exces de putere" îşi propune să contextualizeze subiectele importante din sfera politică dezvăluind întreaga poveste a personajelor implicate, aducând elemente noi şi documente din trecut, analizând toate datele pentru a oferi publicului o imagine cât mai clară asupra evenimentelor.

La finalul celor 2 ore de dezbatere alături de invitaţi din mediul politic, analişti, ziarişti şi specialişti din diverse domenii, juriul va da verdictul emisiunii indicând politicienii care au făcut exces de putere în
propriul folos.

Telespectatorii pot interacţiona cu cei doi jurnalişti accesând blogul emisiunii:  www.antena3.ro/excesdeputere

×
Subiecte în articol: mass-media