x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator ENEL il baga in bezna si pe Aldo Moro

ENEL il baga in bezna si pe Aldo Moro

15 Feb 2015   •   19:34
ENEL il baga in bezna si pe Aldo Moro

Fara prea mari eforturi logistice sau de inzestrare, ENEL s-a recunoscut infrant de doua ori in ultimele zece zile de o deficienta a sistemului de distributie a energiei electrice din zona strazilor Vasile Lascar si Batistei din Capitala.

La inceput, increzatori ca defectul retelei va fi identificat, izolat si reparat, locuitorii zonei afectate au avut si sperante ca intreruperile de curent nu vor deveni parte din viata lor cotidiana.

Din nefericire, evolutia situatiei nu a fost pozitiva, dupa ce au cascat o ditamai groapa in asfalt, acoperita doar cu un podium, lucratorii ENEL n-au reusit sa infranga si cerbicia cablului defect, care, daca isi va mari putin frecventa cu care se intrerupe, va face o minunata orga de lumini cu becurile din apartamente.

Si totusi, daca inimile celor de la Enel nu se induioseaza la faptul ca in casele oamenilor, frigul e lasat afara doar prin actiunea centralelor termice, care in afara de gaz au nevoie si de curent electric pentru a functiona, macar gandul ca proprii copii, care invata la Scoala Italiana “Aldo Moro”, aflata in zona, vor fi nevoiti sa-si aduca lampase si sa-si sufle in palme sa-i indemne la treaba mai temeinic si mai rapid! 

×