x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enervări !!

Enervări !!

28 Oct 2010   •   00:00
!! Ne enervează că Sorinel Ciobanu, fost director la Aeroportul Internaţional Băneasa şi la Otopeni, cercetat de DNA pentru abuz în serviciu contra interese­lor publice, a fost numit director general al Aeroportului Inter­na­ţional Braşov Ghimbav. Culmea enervării este că Sorinel a ajuns director la un aeroport a cărui construcţie nu a început încă!

!! Ne enervează nesfârşitul caz Mutu şi amploarea mediatică ce s-a dat faptului că fotbalistul român a spart nasul unui chelner albanez. Mass-media s-au repezit să dezbată "performanţa pugilistică", iar Mutu a reuşit să o eclipseze astfel pe gimnasta Ana Porgras, care a devenit campi­oană mondială la bârnă. Ce dacă România a câştigat prima medalie de aur din ultimii nouă ani?!? Briliantul străluceşte întotdeauna mai tare! Cu aşa exemple de comportament, nu ne mai mirăm că tot mai mulţi români cântă în cor "pumnii mei minte nu are!".

!! Ne enervează că o parte din sindicaliştii care au venit să protesteze de ziua moţiunii s-au comportat ca şi cum veniseră la shopping. Unii şi-au luat pauză trei ore pentru cumpărături.

×
Subiecte în articol: observator