x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enervări !!

Enervări !!

29 Oct 2010   •   00:00
!! Ne enervează că unii locatari trebuie să plătească o groază de bani pentru factura la căldură, deşi în casele lor se cuibăreşte mai degrabă frigul decât căldura. De cele mai multe ori, la ultimul etaj al unui bloc, caloriferele sunt aproape reci pe motiv că fie "nu e presiune", fie RADET-ul a montat la subsol "nush ce piesă şi de-atunci căldura nu mai urcă".

!! Ne enervează că am ajuns să trăim într-o ţară în care vedem că din zi în zi cozile la cantinele săracilor sunt tot mai lungi, iar printre cei care îngroaşă rândurile la astfel de cozi se numără tot mulţi intelectuali, oameni nu neapărat pensionari, ci salariaţi cărora banii nu le mai ajung nici pentru mâncare.

!! Ne enervează teoria lui Emil Boc despre autodenunţul penal al lui Victor Ponta şi pentru care li­derul PSD ar trebui să răspundă în faţa legii. Ne enervează rapiditatea cu care domnul Boc, lider al PDL, vede paiul din ochii altora, dar nu şi bârna din ochiul lui. Cu atât mai mult cu cât pe bârnă o cheamă Roberta Anastase, este membră PDL, şefa Camerei De­pu­taţilor şi nu ştie matematică, 80 fiind egal pentru ea cu 170.

×
Subiecte în articol: observator