x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enervări !!

Enervări !!

01 Noi 2010   •   00:00
!! Ne enervează că potrivit poli­ticii portocalii de alocare a fondurilor trebuie să ne gândim de o sută de ori înainte de a ne stabli într-o localitate fără primar PDL şi fără potenţial electoral. Altfel riscăm să mergem la wc în curte, să cărăm apă cu găleata, să nu ieşim din cizmele de cauciuc şi să umblăm numai cu tractorul pe co­claurile numite drumuri. Halal progres!

!! Ne enervează că titlul de Miss World 2010 nu a fost câştigat de reprezentanta Norvegiei, Mariann Birkedal, care era şi favorita caselor de pariuri înainte de concurs, ci de Alexandria Mills, re­pre­zentanta Statelor Unite ale Americii. Amândouă sunt frumoase, blonde, dar parcă americanca e prea blondă...

!! Ne enervează băncile care con­di­ţionează acordarea unei reeşa­lo­nări a creditului de faptul ca solicitantul să nu aibă restanţe. Păi dacă omul ar fi putut plăti rata aferentă creditului ar mai fi ajuns, pe criza asta, să ceară o reeşa­lo­nare, care presupune adăugarea restanţelor la sold, micşorarea ratei şi implicit prelungirea termenului de restituire a creditului?

×
Subiecte în articol: observator