x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Enervări !!

Enervări !!

03 Noi 2010   •   00:00
!! Ne enervează Elena Udrea, care comentează pe blogul personal cât de bine-i pare ei că se va face metrou în Drumul Taberei, "la iniţiativa PDL Bucureşti". Iupiiii!!!! Fată, ce beton, ce tare eşti, fată! Fată, noroc cu tine c-ai venit din Pleşcoi să ne urci în me­trou, că altfel nu mai pupam noi aşa ceva în Drumul Taberei! Apro­po, că eşti genială, în ce cu­lori e vopsit Pasajul Unirii 1-Uni­rii 2? Şi câte covrigării sunt, în total, în toate staţiile de metrou? Şi ai abonament la metrou? De care, d-ăla simplu sau d-ăla cu "bip"? Fanii tăi vrea să ştie, fată!

!! Ne enervează turiştii italieni care se uită la fetele noastre cu nişte bale invizibile care ating pământul şi-l înconjoară de trei ori. După ce că sunt atât de mici de statură că le atârnă picioruţele de pe scaun, au pretenţii la fetele noastre, iar la ei în ţară le tună şi fulgeră pe românii veniţi să le muncească. Macaronari frustraţi!

!! Ne enervează că, în ultima vreme, toate fufele din şou-biz îşi botează copiii cu nume străineze. Pentru că, spun ele, le pute rău în română şi visează să-şi dea plozii la şcoli străine. Să fii român şi să te cheme Fernando! Sau Raul. "adu polonicu'!""şterge-ţi mucii!"

×
Subiecte în articol: observator