x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator English Today: Peste 5.000 de participanţi la concursul online

English Today: Peste 5.000 de participanţi la concursul online

29 Noi 2010   •   15:48

Testul numărul 6 s-a dovedit a fi cel mai uşor de soluţionat, timpul mediu de rezolvare fiind de 4 minute, 55 secunde. Testul nr. 2 a pus însă  la grea încercare cunoştinţele studenţilor, care l-au rezolvat într-un timp mediu de o oră, 35 minute, 31 secunde. Acesta este şi singurul testul la care s-au înregistrat rezultate de zero puncte. În cazul testelor de nota 10, timpul mediul de rezolvare este de 44 minute şi 2 secunde.

 Cea mai "productivă" zi pentru concurenţi a fost 18 octombrie, când numărul testelor rezolvate a ajuns la 989. Cele mai multe răspunsuri corecte (3.531) sunt la testul 1, la întrebarea: Brad Pitt is ... an actor/an actress.

 Numărul studenţilor care se luptă pentru premiile finale s-a dublat, ajungând la 1.008 persoane. Oricine poate intra în competiţia English Today, cu condiţia să completeze toate cele 22 de teste, indiferent de nota obţinută. Accesaţi www.sfin.ro , înscrieţi-vă la concurs cu codul de pe DVD şi aveţi şansa de a pleca împreună cu un prieten la Londra sau de a da gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council.

 Pentru cei care au ratat primele volume ale cursului English Today, soluţia este achiziţionarea abonamentului special English Today, adică un pachet de 22 de volume. La preţul promoţional de 300 de lei primeşti gratuit acasă toate volumele. Amănunte pe www.sfin.ro.

 ENGLISH TODAY vă propune să învăţaţi rapid limba engleză într-o manieră modernă şi interactivă. Pachetul multimedia oferit de Săptămâna Financiară este compus dintr-un suport de curs în format tipărit, însoţit de un CD şi un DVD care conţin  dialoguri audio, respectiv video, pentru învăţarea rapidă a limbii engleze.

 Colecţia "English Today" apare în fiecare luni, începând din 11 octombrie şi până la 21 martie 2011. În fiecare zi de luni, cititorii vor primi o dată cu Săptămâna Financiară pachetul de curs care include manual, CD şi DVD, la un preţ special de numai 14,99 lei.

×