x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator English Today, tiraj suplimentar

English Today, tiraj suplimentar

28 Oct 2010   •   00:00

Cursul English Today, distribuit de Săptămâna Financiară, nu a ajuns să acopere întreaga cerere. Este motivul pentru care campania de învăţare a limbii engleze fără profesor a fost redimensionată. Astfel, volumul 3, apărut pe 25 octombrie, a avut un tiraj suplimentar de 20.000 de exemplare, iar volumele 1 şi 2 au fost retipărite şi distribuite ieri împreună cu cotidianul Finaciarul.

Dacă nu aţi reuşit să achiziţionaţi cele două volume, mai aveţi o şansă la data de 3 noiembrie! Acest demers încearcă să rezolve cererea pentru cursul multimedia English Today şi dorinţa cursanţilor de a intra în concursul organizat în paralel pe www.sfin.ro/englishtoday. Concursul este conceput în aşa fel încât pot intra în cursa pentru marile premii şi cei care au ratat startul din 11 octombrie. O altă soluţie de a recupera cursul English Today este achiziţionarea abonamentului special English Today, adică un pachet de 22 de volume. La preţul promoţional de 300 de lei primeşti gratuit acasă toate volumele. Reamintim tuturor cursanţilor că prin achiziţionarea cursului pot intra în concursul cu premii English Today.

Accesează www.sfin.ro/englishtoday , înscrie-te la concurs cu codul de pe DVD şi ai şansa să pleci împreună cu un prieten o săptămână la Londra şi să dai gratuit examenul Cambridge sau IELTS de la British Council. Dacă nu ai norocul să câştigi marele premiu, tot rămâi în cursă pentru Premiile GOLD şi SILVER. Până la acordarea acestor premii de la sfârşitul cursului, poţi câştiga săptămânal şi alte premii în fiecare zi de luni. În total, Săptămâna Financiară acordă 1.472 de premii în doar 22 de săptămâni!

×
Subiecte în articol: observator