x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Esti in cautarea cadoului perfect? (P)

Esti in cautarea cadoului perfect? (P)

17 Dec 2012   •   00:03
Esti in cautarea cadoului perfect? (P)

Luna decembrie a dat startul pentru maratonul cadourilor. Gasirea cadoului perfect nu este intotdeauna o munca usoara, tocmai de aceea iti venim in ajutor si iti recomandam pachetele-cadou de spa, sport si sejur de pe www.originalo.ro. Cu siguranta nu vei da gres, alegand un cadou atat de flexibil!

Oferind kit-ul Originalo, ii rezervi celui care primeste cadoul placerea de a-si alege experienta preferata din cartea cu experiente oricand vrea! Fiecare pachet-cadou de la Originalo contine cate o carte cu experiente si un voucher-cadou valabil pentru oricare dintre zecile de experiente din carte, pentrua se bucura de un cadou flexibil. Iar daca nu te poti decide ce sa oferi, noi iti facem cateva sugestii: alege Sport to Enjoy sau Spa de Relaxare  si, dupa ce va primi cadoul, persoana draga tie va avea cel putin un an de zile sa aleaga oricare dintre cele 45 de activitati sportive, respectiv 24 de spa-uri pentru a trai o experienta de neuitat!

De ce sa oferi un simplu cadou cand poti oferi zeci de optiuni intr-un singur cadou? Celui care primeste cadoul nu-i mai raman decat 3 pasi simpli: alege, rezerva si se bucura!

Vezi cartea cu experientele pe care le poti oferi in fiecare dintre cele doua pachete, accesand link-urile urmatoare:
Sport to Enjoy, 140 lei: http://www.originalo.ro/catalog-online/sport-enjoy.html
Spa de Relaxare, 150 lei: http://www.originalo.ro/catalog-online/spa-relaxare.html

Si pentru ca tu sa oferi un cadou intr-adevar special, Originalo iti trimite cadoul intr-un plic personalizat si un compliment card, pe care Mos Craciun poate scrie un mesaj. Anul acesta, ofera un cadou de poveste!

Descopera cele 10 pachete-cadou Originalo online pe www.originalo.ro sau in magazinele Diverta din Bucuresti, Constanta si Cluj si in reteaua Inmedio!

×