x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eu îl înjunghiam, el striga "Oana, iubirea mea!"

Eu îl înjunghiam, el striga "Oana, iubirea mea!"

26 Mar 2010   •   00:00

Dorel Abrudan a fost ucis în noaptea de 23 spre 24 martie de iubita sa, Ioana Roman, care l-a injunghiat cu peste 70 de lovituri de cuţit. Tânăra de 22 de ani, studentă la trei facultăţi, este  internată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru o expertiză medico-psihiatrică.

Ioana spune despre iubitul său că obişnuia să bea des şi destul de mult. În noaptea crimei, Dorel ieşise la un bar cu nişte prieteni, iar ea s-a dus să-l aducă acasă, în apartamentul în care stătea şi mama ei. Cei doi locuiau aici pe perioada în care Ioana era în Baia Mare.

"Dorel era supărat că am tras de el să vină acasă. S-a pus în pat, cu spatele la mine, iar eu m-am aşezat pe jos, lângă pat. Am încercat să pun mâna pe el, dar m-a împins cu piciorul. Nu era prima oară când făcea asta. De câte ori ne certam, reacţia lui era una de respingere, eram obişnuită cu asta", a mărturisit Ioana.

Supărată că nu reuşea să-l împace, fata a luat o sticlă de votcă din barul din cameră şi a băut chiar dacă nu avea voie deoarece în trecut lua tratament pentru epilepsie şi depresie.

"Ştiu că m-am ridicat şi am mers spre bucătărie. Avem două cuţite mari. Cuţitul cu mâner roşu era cel pe care-l căutam, pentru că era cel ascuţit. Cu el în mână, m-am întors în cameră. Asta ştiu precis. Eu îl loveam cu cuţitul, iar el îmi striga: Oana, iubirea mea!", explică fata, plânge tânăra.

Băimăreanul de doar 36 de ani, Dorel Abrudan, a fost condus vineri pe ultimul drum de colegi, prieteni şi familie.
click.ro

×
Subiecte în articol: observator