x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Euroexpo Trade Fairs lansează Gifts Show 2011

Euroexpo Trade Fairs lansează Gifts Show 2011

06 Feb 2011   •   19:41

Euroexpo Trade Fairs lansează o nouă ediţie a Gifts Show, singura expoziţie din România dedicată industriei de obiecte promoţionale. Evenimentul se va desfăşura în perioada 21-24 septembrie la Romaero Băneasa, Bucureşti, în cadrul unui pavilion de 3.000 mp, accesibil şi avantajos atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori. Complexul Romaero, renumit pentru o serie de evenimente de anvergură organizate de-a lungul anilor, este situat în zona de business a Bucureştiului, în imediata apropiere a Aeroportului Băneasa-Aurel Vlaicu.

"Gifts Show a pornit iniţial de la un simplu concurs de obiecte promoţionale organizat pentru producători şi importatori începând cu anul 2005. Mulţumită succesului înregistrat, a devenit ulterior un târg de sine stătător şi iată-ne azi organizând cea de-a treia ediţie. Avem convingerea că lucrurile vor decurge cel puţin la fel de bine", declara Daniela Tarsay, Deputy General Manager EUROEXPO Trade Fairs.

Înscrierile la acest eveniment se pot face până la data de 31 iulie 2011, conform informaţiilor disponibile pe www.giftsshow.ro. Evenimentul va reuni producători şi importatori de produse şi servicii din sfera promoţionalelor, urmând a prezenta publicului vizitator noile tendinţe în domeniu.

×