x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Europarlamentarul Corina Crețu, intrigată de confuzia lui Marcel Ciolacu

Europarlamentarul Corina Crețu, intrigată de confuzia lui Marcel Ciolacu

de Redacția Jurnalul    |    23 Sep 2023   •   15:40
Europarlamentarul Corina Crețu, intrigată de confuzia lui Marcel Ciolacu
Sursa foto: Hepta

„Soția d-lui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu”, precizează într-o postare pe Facebook europarlamentarul Corina Crețu, după ce Marcel Ciolacu i-a încurcat numele.

„În legătură cu măsurile anunțate azi-dimineață în direct ca urmare a Biroului Executiv al PSD, informații preluate de către mijloacele de informare în masă, doresc să fac următoarea precizare: soția dlui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu, așa cum s-a spus în declarația din fața sediului PSD, prealuată apoi de presă. Doresc să vă asigur în continuare despre angajamentul meu de a susține interesele românilor în Parlamentul European, așa cum am procedat constant în ultimii ani, atât ca membru al Parlamentului Europei, cât și în calitate de Comisar European”, a scris Corina Crețu.

Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD, sâmbătă, cu unanimitate de voturi. În locul său a fost numit interimar Dragoș Benea. Tudor Buzatu, fiul liderului vasluian, a demisionat din funcția de secretar de stat.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că a propus suspendarea din funcția din membru al PSD a „Corinei Crețu”, referindu-se, însă, la fosta soție a lui Buzatu, Gabriela Crețu.

Dumitru Buzatu a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: corina cretu Marcel Ciolacu