x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan vrea să promoveze vinurile vrâncene în Europa

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan vrea să promoveze vinurile vrâncene în Europa

01 Mar 2019   •   16:12
Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan vrea să promoveze vinurile vrâncene în Europa

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a afirmat, vineri, la Focşani, că în următorul mandat şi-a propus să promoveze vinurile din Vrancea în Parlamentul European.

"În următorul mandat voi organiza, împreună cu colegii din PNL Vrancea, un eveniment în cadrul Parlamentului European de la Bruxelles, în care să promovăm produse viticole din judeţul Vrancea. Vreau ca toată Europa să audă despre vinurile din Vrancea (...). Vă anunţ că în legislatura următoare, cât de poate de devreme, vom avea un eveniment de promovare a vinurilor din Vrancea în Parlamentul European", a declarat europarlamentarul Siegfried Mureşan.

Potrivit acestuia, Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene ar fi fost un bun prilej pentru România să-şi promoveze produsele tradiţionale, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

"Preşedinţia română a Uniunii Europene este o oportunitate pentru a promova România. În aceste şase luni de zile Uniunea Europeană se uită mai atent spre România decât a făcut-o de la căderea comunismului în decembrie 1989. M-aş fi aşteptat de la Guvernul României să promoveze produse tradiţionale, produse specifice din România în aceste şase luni de zile. Nu a făcut-o", a opinat acesta.

Europarlamentarul liberal Siegfried Mureşan s-a aflat vineri în Vrancea, unde a inaugurat sediul PNL în comuna Milcovul, a stat de vorbă cu vrâncenii şi a împărţit flori doamnelor, în Piaţa Unirii din Focşani. AGERPRES

×
Subiecte în articol: siegfried muresan