x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ex-judecatorul Visan isi bate din nou vecinii

Ex-judecatorul Visan isi bate din nou vecinii

10 Sep 2004   •   00:00

Fostul judecator Florea Visan a dat, ieri dupa-amiaza, cu "subsemnatul" la Politie, dupa ce a distrus gardul despartitor dintre proprietatea sa si cea a vecinului.

Sectia 19 Politie a fost chemata ieri, la ora 14:12, sa intervina in forta, deoarece ex-judecatorul facea scandal. Interesant este faptul ca miercuri, fostul judecator a mai "facut-o lata", atacandu-l cu un par pe acelasi vecin cu care se afla in conflict de mai mult timp.

Judecatorul Florea Visan a demisionat, in 13 iulie, din functia pe care o ocupa in cadrul Sectiei a VI-a civila a Tribunalului Bucuresti. In 15 iulie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) i-a aprobat acestuia demisia dupa ce judecatorul a fost surprins intr-o inregistrare video in timp ce spargea geamurile vecinilor si se dezbraca in fata acestora. Din casete mai reiese ca acesta isi indemna copiii sa-si omoare vecinii.

PISTOLAR. Ulterior, Politia Capitalei i-a suspendat judecatorului si dreptul de a utiliza pistolul cu gaze pe care il detine. Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, a declarat, cu o zi inainte ca magistratul sa-si dea demisia, ca a semnat actele preliminare inceperii urmaririi penale fata de judecatorul bucurestean si ca acest caz a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

La vremea respectiva, Dan Lupascu, secretarul general al CSM, a sustinut ca intr-un asemenea caz Inspectia Generala ar trebui sa efectueze verificarile necesare cu privire la aspectele disciplinare care se impun si sa se pronunte cu privire la aceasta "chestiune dezonoranta". (Ion Alexandru)

×
Subiecte în articol: observator